Csináld magad- megmutatom!
Menü

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/9b/12/77/9b1277b856ef3d9eaf2bd22b18918a70.gif

 

Kezdőlap DIY
Menü Belépés

Luca: lovak. díjugrató szakág. DIY-fan. Pinterest inspirációk. 1,5 éves bolognese kislány. GossipGirl fan. MacbookAir. Berlin. Dubaj. London. komoly zene. Anya főztje. Instagram. Horze cuccok. Springfield. brownie. gintonic. pina colada. mindig szerelmes. könyvek. Parelli-módszer. 

 

régebbi Főoldal elérése (x)

 
Chat

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/88/9a/a8/889aa85fdd05c7958117562ca4063449.gif

 
Zenék

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/fc/eb/a0/fceba00e06caff006da8ebc5b4494975.jpg

01. Red Bull Pilvaker All Stars - János vitéz
02. Red Bull Pilvaker - Reményhez
03. Fura Csé - Nem létező lány
04. Punnany Massif - Való világ (Ganxsta Tribute)
05. Shakira - Try Everything

 
Szavazás
Hallottál már az úgy nevezett "New Adult"-könyvekről?

Igen, de nem izgatnak
Igen, szívesen olvasom őket
Nem érdeklődök a téma iránt
Nem, de nem is érdekel
Most hallom először, utána nézek, felkeltette az érdeklődésemet!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Cserék

Rita Ora

Fantasy-Dream Hóvirág blogja Blake Lively💛 Theresa Caputo
Amanda Seyfried
Dream-factory grafikás oldal The Tudors Filmek,sorozatok,könyvek
Melissa McBride
Charisma Carpenter Lola blogja zsebiMao világa
Snowqueen oldala A horror egyeteme Elcserélt lányok Laura blogja
Tiffany Sims The Veronicas The Saturdays Harry Potter
5 Seconds of Summer
Paul Weasley SEBAJ Shadowhunters
CYANIDE-metál avatarok
Instant Lizzy Emily's World LindaDesign
Florea oldala
Teo blogja Michael Jackson Place
szabad hely: mindig lesz ;)
jelentkezés: chat

 

 
Böngészde
Friss bejegyzések
2016.03.29. 19:13
2016.03.19. 16:43
2016.03.11. 09:16
Friss hozzászólások
 
Számláló
Indulás: 2007-01-19
 

Főoldal
Archívum - 2016. 8. hét

Új kinézet :-)

2016.02.23. 20:28, Luca

Szép estét Szépségek!
Megérkezett az új kinézet ninna jóvoltából. Mit is mondhatnék? Imádtam az előzőt is,de az megszolgálta a maga idejét, jó sokáig fenn volt. Szerettem-imádtam, de valami más kellett. Vagyis másabb szín.
Ezekre a színekre gondoltam rögtön, amikor az jutott eszembe, hogy új kinézet kellene. Ninna tökéletesen megcsinálta, amit megálmodtam, és rengeteg mindent álmodott Ő maga hozzá. Tudom, hogy ez hatalmas munka volt neki, és örökké hálás leszek Neki. 

Hoztam új zenéket, de most nem vittem túlzásba: 5 zene, amik mostanság a csapból is folynak nálam. Nagyon rákaptam az indie popra (a nevelő apukám őszinte aggodalmat mutatt ez miatt - WTF?) és Paul Kalkbrenner-re. Lana Del Rey örök kedvenc, Taylor Swift-tet továbbra se tudom hova tenni, de ez a klipp K.O. :D

Erőteljesen dolgozom rajta, hogy a könyves jegyzeteimből valami legyen, ugyanis elszörnyedve vettem észre, hogy idén még egy hetet se hoztam :O Szóval van 7-8 hétnyi elmaradásom, amit a héten még elkezdek pótolgatni.

ÉÉÉS jöjjön a kedvencetek (mondjátok, hogy szeretitek) :D : Hogyan készíti ki az általános iskola Lucát? 5793345868-dik fejezet:
Farsang. Iggeeeen farsang. Fincsike. Az Öcsém kinőtte a legyünkpókemberekmertmindenkiaz-korszakot és eljött a legyünkegyediekésnemondjukelsenkinekdeméganyánakse-korszak. Igen, ilyenkor szeret-imád és hatalmas-nyálas-cuppanós puszikat ad, mert tudja a kis ..., hogy ezzel vesz le a lábamról. Kitalálta, hogy Minecraft-figura lesz, ami igen vicces program ugyanis csak a kardját 8 réteg kartonból és több, mint száz apró előre nyomtatott, egyessével vágott matricával készítettük el, és akkor ne beszéljünk a fejéről-testéről és hátizsákjáról (?!). De elkésztettük (vagyis a csajokkal, ő közben xboxozott és magyarázta, hogy miért is jó ez a játék...valaki elmondhatná Luca-nyelvre lefordítva, mert még mindig nem értem :/). Szóval Öcsinek van jelmeze, márcsak pár apró simítás, és Anya is kellően ideges, mert kinézi belőlem, hogy csavarhúzónak öltöztetem be egyetlen Öcsémet.
Aprópó Anya. Asszem említettem már, hogy ő ilyen nagy-nagy SzMK-Anyuka (vagy mi a szösznek hívják ezt mostanában). Igen ám, oké hogy Anya nagy lelkes Anyuka, aki mindent elvállal, de utána ki a "szerencsés"? Persze, hogy én. Szóval az elmúlt héten csomagoltam zsákba macskát, tombolát, varrtam püffölős játékhoz kígyókat (fejlesszük az agresszív gyerekeket :"D), kartonból készítettem kosárlabda palánkot (ki volt az az állat, aki kitalálta, hogy krepp-papírral vonjuk be? Még mindig nem dolgoztam fel...gyűlölöm a krepp papírt -.-") és hasonló fincsiségekkel mulattam az időt. Az igazi kiborulás azért tartott ilyen "sokáig" (vagyis azért nem írtam erről előbb), mert ma készítettek ki totálisan: 30 db 24x24-es dobókockát hajtottam meg kartonból, majd befestegettem őket különböző színekkel. Rohadt jól nézett ki, egészen amíg meg nem jött az egyik kedves Anyuka, aki fogta magát és vaktában elkezdett pöttyöket festegetni rá (úgy értem, hogy nem a szabályos dobókockának megfelelően lettek felfestve a pöttyök). Totálisan kiakadtam és inkább hazajöttem. Rájuk hagytam eme nemes feladat befejezését.

Legyetek jók, gyönyörködjetek a szépséges új kinézetben és ne nevessetek nagyon ki :P

xx, Luca

Liebster Award

2016.02.22. 10:15, Luca

 Sziasztok! Nagy-nagy örömmel jelentem be, hogy Senussya meghívott erre a "játékra". Ezúton is köszönöm neki :)
Arról, hogy mi is ez, az ő oldaláról értesültem és (bocsi érte), az ő szavaival élve: "A Liebster Award egy internetes vándordíj, amit bloggerek adnak bloggereknek, amelynek célja, hogy minél több blog és blogger legyen "felfedezve". "

A díjjal jár pár szabály is (ismét Senussya oldaláról "lopva" az infókat):

● Köszönd meg a bloggernek, aki jelölt téged még a poszt elején, és jelöld meg.
● Jelölj maximum 11 bloggert a díjra, és jelöld meg őket.
● Válaszolj a jelölő blogger kérdéseire.
● Írj 11 érdekes tényt magadról, hogy az olvasóid jobban megismerhessenek.
● Tegyél fel 11 kérdést a te jelölt bloggereid számára, amit majd nekik kell megválaszolniuk.

 

Sajnos a cseréimnél szereplő blogok vagy kaptak már meghívást, vagy már rég meg is csinálták, ezért sajnos nálam most megszakad ez a vonal, de ha valaki szeretné nagyon megcsinálni írjon és meghívom hivatalosan ;-) :$

Követve Senussya szisztémáját először az általános kérdésekre válaszolnék! 

Szoktál olvasni? Ha igen, mi a kedvenc könyved? Ha nem, akkor miért nem?
Imádok olvasni, bármit, bárhol, bármikor. Mostanság rákaptam a "New Adult" és a romantikus regényekre, de örök kedvenc Harry Potter és az összes Tudorok-korában játszodó történelmi-szerelmi regény. Tudom, hogy csöpögős, de hátha ha "megint" bepasizok leállok ezekkel a nyálgép könyvekkel. 

Nézel youtube-on videókat? Ha igen, milyeneket, esetleg melyik Youtubert?
Nincs kifejezett kedvencem, legszívesebben (természetesen a zenei videókat kivéve és a régi meséket) sminkes videókat nézek. Próbálok ihletet meríteni belőlük és egy csomó új praktikát is el lehet ezekből lesni. 

Meg vagy elégedve magaddal? Mind külsőleg, mind belsőleg.
Ha ezt a kérdést egy lánynak teszed fel 90%-ban az a válasz, hogy nem. Nos én benne vagyok a 90%-ban. Külsőleg az arcommal semmi bajom, de a hajamat éppen utálom és ez el fog tartani kb. áprilisig, majd az első kánikulánál ismét előjön ez az érzés. :"D
A belső dolgaimmal rengeteget harcolok és minden nap egy újabb csata önmagam és a fejem ellen. Remélem egyszer elmondhatom, hogy én nyertem, addig ugyanis nem mondhatom ki magamra, hogy felnőtt vagyok. 

Mi a kedvenc állatod?
A ló, ez márcsak természetes a látogatóim számára, szerintem ;-)

Van-e olyan tárgyad, ami nélkül nem tudnál élni? Miért?
A kindlem nagyon a szívemben van, de ha nem a technika vivmányait nézzük (mert ha azt nézzük csak akkor még fel kell sorolnom a Mac-em és a telómat, na jó azt nem, azt utálom..), akkor nehéz a kérdés. Talán a fogkefém. Mániákus fogmosó vagyok (azért az ésszerűség határain belül):
 reggel első dolgom a fogmosás és este is tök mindegy mikor és milyen állapotban érek haza: én addig nem alszok amíg a fogaim nincsenek megsuvickolva.

Miért az a blogod neve, ami?
Ha az amko.gp.-re gondolok, akkor ez egy igen jó kérdés. Magát a honlapot 2007-ben (!!!) hoztam létre. 11 évesen gondolom ez jutott eszembe. Valószínűleg az akkori "Nagy Szerelmem" monogramjából vagy akármilyéből állt össze (már ahogy a 11 éves énemre emlékezem vissza), de ez nem biztos. 

Mi a legfurcsább, amit valaha ettél?
Csiga, Angliában voltunk nyaralni 4 éves koromban 4 hétre és Anyának MEG
 KELLETT kóstolnia. És persze akkor még befolyásolható voltam és meg se mondták mi az csak miután egy jól irányzott...na mindegy szóval a földön végezte. Undorító...bleeee

Miért kezdtél el blogolni?
Az oldal eredetileg és a mai napig DIY cuccokkal foglalkozik, az hogy a frissítések közé becsempészem a mindennapjaim mozzanatait azért van, mert ilyen vagyok, a suliban is ilyen voltam: a bioszból kihívtak felelni pl. a szívből de a végére a Tanárnővel már a kiskutyáink szobatisztaságáról beszélgettünk. Sokan próbálkoztak, nekik nem jött össze, nekem ilyen a természetem, és erre büszke vagyok. Ez most nagyon értelmetlen?:$

Ha lenne szupererőd, mi lenne és miért? 
Ez egy fogós kérdés. Jó lenne a holtakkal beszélni, és a gondolatolvasás is,de talán a számomra legtökéletesebb az állatokkal való beszéd, az tényleg tuti lenne.

Van-e kedvenc bloggered?
Nagyon szeretem Zipy blogját, de nem olvasgatom minden nap, inkább vásárlás előtt, hogy képbe legyek az aktuális trendekkel. Egyébként a cseréimnek is szívesen beleolvasgatok az oldalába, de nekem a könyvek az igaziak :$

Most pedig jöjjenek Senussya kérdéseire a válaszaim. 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

design by


Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!